Kabel Tv

 

Kabelnäten handlar inte längre bara om TV utan är idag accessnät som hanterar TV JS5Bbredband, telefoni mm. Det var inom tv-antenner och kabel-tv som Ytec började och är idag ett marknadsledande företag inom området.

Vi är även här helt operatörsoberoende och erbjuder våra tjänster till företag, kabel-tv bolag, fastighetsägare, samfällighetsföreningar och privatpersoner.

Ytec Tele AB är CANT-auktoriserade inom kabeltv BMF2 och Fiber/Lan

 

 

 

 

 

Installation

Ingen installation är den andra lik. Med den långa erfarenheten våra installatörer har hittar vi den bästa lösningen just för dig. Vi löser allt från extra uttag i villan till hela stadsnät, nyproduktion eller uppgradering av befintliga nät. Vi kan hjälpa er med delmoment eller helheten, från projektering och installation till inmätning och dokumentering, allt efter kundens önskemål.

Referens:

Vi har uppgraderat villor och flerfamiljshus sedan slutet på 90-talet. Vårt största enskilda projekt är än så länge till Växjöhem där vi projekterade, byggde och dokumenterade 12 000 lgh. Vi har ett nära samarbete med både lokala och rikstäckande gräventreprenörer.

 

 

Service – Underhåll- och Jourverksamhet

Ytec Tele AB kan idag efter att ha kört service och underhåll i över 30 år hjälpa er med service dsam–drift och underhåll samt beredskap, hela vägen från huvudcentralen ut till slutkonsument.

Vi behärskar alla sorters koaxialnät och servar idag flera av de större aktörerna på marknaden,vilket driver oss att alltid ligga i fronten med teknikutveckling.

Kontakta oss, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just era nät.

 

Vår serviceorganisation finns där när ni behöver hjälp. Med 30års erfarenhet av servicetjänster i näten kan vi på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt tillgodose era behov. Vi täcker hela kedjan, från huvudcentral till slutkund och inget uppdrag är för litet eller för stort.

Ett preventivt underhåll förhindrar en stor del av driftstörningar och avbrott vilket direkt resulterar i nöjdare kunder. I de nät där vi gör preventivt underhåll har frekvensen på felanmälningar minskat med 30-40%!

Ibland händer det som inte får hända och dessutom på helt fel tid. Tv-bilden försvinner precis innan avspark på VM finalen eller internetuppkopplingen försvinner under budandet på Tradera. För ett företag är det ännu viktigare med en snabb felavhjälpning. Då kan det vara skönt ha ett jouravtal med oss. Vi skräddarsyr lösningen helt efter dina behov/krav och kan även här hjälpa dig med helheten, från att ta emot felanmälningar till åtgärd och återkoppling – 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Referens:

Ytec har samarbetat med Com Hem sedan 1984 (Televerket Kabel-tv) och sköter idag nätutbyggnad, service, jourtjänst och preventivt underhåll i södra Sverige från huvudcentral till slutkund. Vi har även liknande samarbete med mer lokala operatörer. Uppdragen vi utför åt våra beställare kräver ofta en väldigt hög kompetens och vi ser alltid till att ha en utbildad personal och en modern intrumentpark.

Vår filosofi är att kunden ska känna sig trygg med oss som samarbetspartner. Ett långt samarbete bygger på kvalitet och flexibilitet.